Initiatiefnemer
Dirk Lievens

Zondag 25 augustus 2013

overlijden Vriend van Odiel Raf Rinnaert


Op maandag 29 juli 2013 is in de Sint Jozefskliniek in Izegem onze vriend Raf Rinnaert overleden. Hij was de echtgenoot van Margaretha Deman en woonde in Kachtem. Hij was  stichter van de duivenmaatschappij Door Vriendschap Sterk,  gewezen medewerkend lid van de Kachtemse sportieve verenigingen en  lid van de Vriendenkring Odiel Defraeye.  In die hoedanigheid was hij één van de grondleggers aanwezig op de volksvergadering van augustus 2011 waarbij alle Vrienden van  Odiel werden opgeroepen en verenigd.  Raf was een vriend van Albert Sercu, en reeds als jonge man op de piste van Rumbeke. Hij moet ooit nog es kampioen van België geweest zijn bij de nieuwelingen. Wie Raf kende, weet dat we een aangename, sportieve vriend zullen missen. Een man van daadkracht en met een zeer openhartige en positieve levenshouding. Ook langs deze weg willen we aan de familie en nabestaande onze christelijke deelneming aanbieden.


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 03 augustus 2013

SEBA toont hoe het moet


Seba Demeulenaere gaf het Defraeye gezelschap een deskundige uitleg over de piste, de diverse lijnen , hoe je snelheid maakt en toonde dit ook es voor met een demonstratie van zijn kunnen. De mensen keken op van zijn splijtende snelheid en de dames Defraeye waren er al dan ook als de kippen bij om de man te feleciteren met een knappe kus. Enthousiasme alom  !


Klik op de foto's voor deze te vergrotenDinsdag 30 juli 2013

bezoek aan de piste


Zaterdag 3 augustus komt de familie van Odiel Defraeye op bezoek in de piste van Rumbeke. Ik geef er een rondleiding en vertel hen het verhaal van 'hunnen' Odiel in geuren en kleuren. We kijken nog voor een foto aan het standbeeldje !


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 13 april 2013

Roger Vandekendelaere talent van 1958 - 1962


Roger Vandekendelaere was één van de sterkste jonge renners van de lichting 1958  - 1962 en hij reed als Rumbekenaar op de Rumbeekse piste. Nu vandaag begeleidt hij het jonge talent. Hij was erbij de opname van Vlaanderen Vakantieland.


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 13 april 2013

GRACE VERBEKE en Vlaanderen Vakantieland


Vlaanderen Vakantieland kwam filmen op onze Rumbeekse piste op zaterdag 13 april 2013 !

Gene Vangampelaere, Thomas Ameye en enkele dames waren te gast. Speciale gast was echter Grace Verbeke, de Belgische kampioene !


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 30 juni 2012

Wielerpiste Defraeye Sercu


Knappe outfit van alle medewerkers !


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 30 juni 2012

Het team Demeulenaere !


Nog méér van dat ! Het team dat zorgde voor een vlekkeloze en grandioze opening van de piste van Rumbeke  !


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 30 juni 2012

Het TEAM DEMEULENAERE


Een toffe ploeg, ijzersterk, een team ! Een knappe prestatie voor een spetterend feest !

 

Hier al de mannen met Malvina en Marc Demeulenaere aan de start van een nieuw stuk levensavontuur, de piste van Rumbeke !


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 30 juni 2012

Feest in de piste


Nog materiaal voor een feestje !


Klik op de foto's voor deze te vergrotenZaterdag 30 juni 2012

Feest in de piste


Ambiance, heerlijke catering, verzorgde bediening, een feest tot in de puntjes voorbereid en afgewerkt. Niets dan glunderende gezichten !


Klik op de foto's voor deze te vergroten1 / 12 | Volgende pagina » |